Blogg

Jämförelsen, orättvisans moder.

Känslan av orättvisa har vart lite av veckans tema, i klient möten och på min egenresa, för jag, precis som du, är här för att lära. Jag ser alla mina möten som en möjlighet till … Läs mer Jämförelsen, orättvisans moder.

Under ytan… och hur ditt dömande dikterar din hälsas villkor.

Under ytan, ”We do not see things as they are, we see things as we are” – okänd. Ditt dömande skapar din världsbild. Har du någon gång funderat på hur snabba vi människor är på … Läs mer Under ytan… och hur ditt dömande dikterar din hälsas villkor.

Varför meditera?

Att meditera är att hitta sin mittpunkt, det handlar om att centrera sig. Meditation är en uråldrig teknik som syftar till att stilla sinnet för att kunna lära känna sin inre värld och för att … Läs mer Varför meditera?

Du blir dina tankar och dina tankar skapar din verklighet.- om hjärnans plasticitet och möjlighet till förändring.

Känns det hopplöst? Inget blir som du vill? Varför ska allt alltid hända dig och när det händer varför händer allt alltid på samma gång?  Ja vem har inte ställt sig dem frågorna?! Under den … Läs mer Du blir dina tankar och dina tankar skapar din verklighet.- om hjärnans plasticitet och möjlighet till förändring.

Öka din livskraft och glädje!

Allt vi gör, tänker, äter, dricker, hur vi andas, vad vi omger oss med, vilka relationer vi har i våra liv, allt det påverkar oss. Allt det är små pusselbitar som bit för bit bildar … Läs mer Öka din livskraft och glädje!

Barn och stress

Under den senaste veckan har jag ägnat mig åt att förbereda två utbildningsdagar för verksamma socionomer och terapeuter i två stadsdelar i Göteborg. Jag har gått igenom mängder av forskning, sammanställt rapporter och lagt grunden … Läs mer Barn och stress

Hur vill du ta emot livet?

”Lycka är inte någonting färdiglagt. Den kommer från dina egna handlingar.” Dali Lama. Du kan faktiskt välja, hur du vill ta emot livet. Dem som följer mig på instagram vet att jag ofta skriver om … Läs mer Hur vill du ta emot livet?

Recept på ingefärsshot

Varför ingefära? Ingefäran är en rot med många läkande egenskaper och hälsofördelar.  Ingefäran är bland annat antiinflammatorisk, smärtlindrande, bra för hjärta och kärl samt rik på vitaminer och mineraler. Jag shotar ingefäran under hösten och … Läs mer Recept på ingefärsshot

Ge dig ut på livets resa

Hej, Vad kul att du hittat hit! Förhoppningsvis har du klickat dig igenom hemsidan och fått en liten uppfattning om vad Audita Hälsoterapi handlar om och vem jag är. Om inte, surfa då runt eller … Läs mer Ge dig ut på livets resa

© Auditahalsoterapi