Våra tjänster för privatpersoner

Välj din plan

Välj ett program som bäst passar ditt schema och mål.

Hälso/
Livsanalys

Har du näringsbrister, obalanser, belastningar i kroppen? Hälsoanalysen svara på hur ditt nuvarande hälsotillstånd ser ut.

Genom bland annat ansikts- och tungdiagnostik kan du få svar på vad du bör göra för att stärka dig själv fysiskt, psykiskt och själsligt. Analysen är ett utmärkt sätt att komma närmare sig själv.

Om du bara vill göra en analys för att få en hälsouppdatering och rekommendationer går det givetvis också bra. Analysen kan också göras på distans, vilket innebär att vi träffas i ett mötesrum på nätet för vår session.

Lilla-
hälsopaketet

Lilla hälsopaketet passar dig som har kommit en bit på din hälsoresa och känner att du är insatt i hur din kropp fungerar.

Du känner att du behöver hjälp med att dra ihop de sista trådarna för att känna att du har en hållbar hälsa.

Vi fokuserar på dig och dina behov! Tre timmar hälsocoaching + en hälsa-och livsstilsanalys.

Mellan-
Hälsopaketet

Mellan paketet passar dig som behöver komma igång med din nya livsstil.

Tillsammans sätter vi upp mål för din hälsoresa och vi fokuserar på vad just du behöver för att komma igång.

Vi utför en plan för hur du ska nå dina mål och jag finns med under hela resan för att coacha och stötta dig. Vi fokuserar på dig och dina behov!
Sex timmar hälsocoaching samt en hälso- och livsstilsanalys.

Stora-
Hälsopaketet

Stora hälsopaketet passar dig som behöver mer tid och ytterligare stöd för att hamna på rätt spår.

Vi sätter upp tydliga mål, jobbar långsiktigt och i din takt. Jag finns med under hela resan, är tillgänglig och stöttar dig på din vandring mot en hållbar hälsa.
Tio timmar hälsocoachning och en hälsa och livsstilsanalys.

Mental Coaching

Du bär alla svar inom dig! I coachande samtal hjälper jag dig att bli den du vill vara och göra det du vill göra.
Vi arbetar tillsammans med att plocka fram dina resurser, så att du lättare och mer medvetet kan komma närmare dig själv, din målsättning och ditt drömliv.
Boka här

Kurativa Samtal

Har du mycket runtomkring dig? Svårt att se vad som är vad? Psykosociala bekymmer i livet drabbas vi alla av. Det kurativa samtalet är en pedagogisk samtalsform som hjälper dig att se klart och reder ut vilka olika delar i livet som du just nu absorberas av.
Boka här

Råd och Stödsamtal

Står du inför något svårt? Behöver du någon som lyssnar, men också någon som är kunnig inom ditt område och kan ge dig användbara och praktiska råd kring vart du kan vända dig och hur du ska närma dig din situation?

Jag har arbetat länge inom den sociala myndighetsvärlden och har stor erfarenhet av barnavård, föräldraskap, familjerätt och andra frågor som kan beröra dig i livets svåra skeden.

Samtal har en förunderligt läkande kraft. I samtal kan du utvecklas, förändras, få perspektiv, läkas, men framför allt få möta dig själv.
Boka här

Hälsokonsultation med fettsyratest och åtgärdsprogram

Visste du att din hjärna och dina celler är uppbyggda av livsnödvändiga fettsyror? Fettsyror som kroppen inte kan producera själv utan som vi behöver tillsätta via maten för att fungera optimalt? 
Om du har en fettsyraobalans kan du inte ta upp näringen som du tillför kroppen på ett optimalt sätt och du har då dessutom en benägenhet till att utveckla inflammation. Idag vet vi att inflammationer är boven till de flesta autoimmuna sjukdomar.
Boka här

Tjänster online

Alla tjänster erbjuds även online. Vi träffas i ett mötesrum på nätet så att du ska kunna sitta kvar hemma i soffan, vabba, vara på solsemester eller vara kvar på jobbet under lunch rasten.
Boka här

Föreläsningar - workshops

Jag erbjuder även föreläsningar och workshops. För speciella önskemål, var vänlig och kontakta mig. För aktuella och kommande happenings se under fliken på gång. 
Boka här

© Auditahalsoterapi