På gång...

Här hittar du information om vad som är på gång här hos Audita Hälsoterapi.

Just nu är det mycket som händer här på Audita Hälsoterapi. Jag flyttar in i ny lokal på Plangatan 7 i Alingsås. I mitten av februari kommer man kunna boka sig på plats. Idag, 8/2 släpptes nya bokningstider på bokadirekt.se. Om du är intresserad av kvälls -eller helgtider går detta alltid att ordna. Det är bara att kontakta mig så löser vi det. Du kan också boka en tid genom att kontakta mig direkt via kontaktformuläret på hemsidan.

Den 20/2 startar årets första ”lär dig meditera kurs”. Det är en kurs på fem tillfällen och är till för dig som vill lär dig att meditera, erhålla en effektiv stresshanterings metod och komma ett stag närmar dig själv. Jag kommer att teoretiskt gå igenom olika meditationstekniker, förklara var som sker på ett fysiskt och psykologiskt plan när vi går in i meditation och vi kommer att tillsammans praktisera meditation. Detta och mycket mer utlovas. För vidare information titta in på min facebook sida: Facebook.com/auditahalsoterapi. Anmäls dig redan idag! Antalet platser är begränsat. Obs! meditation för stresshantering ingår i friskvårdsbidraget!

I slutet av februari kommer det att hållas en workshop i grönsakssyrning/probiotika och anmälningarna för det har redan börjat trilla in. Är du intresserad av att delta i evenemanget så skicka en intresseanmälan redan nu! Antalet platser begränsat! Förra Workshopen blev en succé!

Vidare i mars kommer jag att hålla en kostnadsfri informationskväll om fettsyror, näring och betydelsen av en god cellhälsa. Mer information kommer om det längre fram.

IMG_1985