Företagstjänster

Föreläsning: hälsa och livsstil:

- Hur skapar man förutsättningar till bättre hälsa, energi, och glädje?
- Hur förebygger vi utmattning och stress?
- Jag delar med mig av min historia och ger er nycklarna till att att uppnå fysisk, psykisk och själslig balans.

För dig med företag inom hälsobranschen

Jag erbjuder rådgivning, konsultation, coachning och kompletterande analyser av dina patienter/klienter. Kontakta mig, så pratar vi mer om era behov, önskemål och upplägg.

Utvalda klasser

HPA- Hälsoprofil analys

En Hälsoprofil analys innebär att de anställda får en förebyggande friskvårds kontroll besående av en hälsoenkät, samtal och en mindre hälsoanalys. Min erfarenhet är att vi ofta kan upptäcka tidiga signaler av ohälsa på en arbetsplats. En HPA synliggör personalgruppens behov och ökar möjligheten för arbetsgivaren att förebygga ohälsa på arbetsplatsen.

Hälsoscreening

Vet du inte vad du ska ge din personal i julklapp/ bonus e.ct? Varför inte investera i något som både du och personalen kan ha glädje av? En hälsosccrening är som en hälso- och livsstilsanalys, fast gjord ur ett arbetstagar/arbetsgivar perspektiv. Detta innebär att jag efter den enskilda analysen gör en gruppanalys som kommer hela arbetsplatsen till nytta.

Arbetsgivarcoaching

Har du bekymmer i personalgruppen? Når du inte fram? Är du ensam i din chefsroll och behöver någon att bolla idéer/frågor med angående personal-gruppdynamik/ohälsa på arbetsplatsen? Jag finns här för att stötta, inspirera och coacha dig som arbetsgivare/arbetsledare.

© Auditahalsoterapi