Ge dig ut på livets resa

IMG_1557

Hej, Vad kul att du hittat hit! Förhoppningsvis har du klickat dig igenom hemsidan och fått en liten uppfattning om vad Audita Hälsoterapi handlar om och vem jag är. Om inte, surfa då runt eller gå in och läs Nordic Wellness reportage om mig och mitt företag i Nordic Wellness Magazine. Det hittar du här: 

https://magazine.nordicwellness.se/split_document.aspx?doc=nordic_wellness_nr_6_2018_sidor.pdf

Så vad handlar det här med hälsoterapi om? Vad är det för något? För mig handlar det om att se hela dig i din situation, oavsett vilken situationen är och oavsett var du befinner dig i den. Låt oss ta ett exempel. För att kunna arbeta med stressrelaterad ohälsa behöver man lugna ett triggat nervsystem, lika mycket som man behöver arbeta med existensiella frågor så som, vart man är på väg i livet, acceptans, sorg osv. För att få bukt med IBS, behöver man se över kostvanorna lika mycket som man behöver titta på mentala tankemönster och copingstartegier. För att bearbeta eller hantera din svåra skilsmässa, behöver man se på dina upplevelser, tankemönster, precis lika mycket som man behöver stötta din fysiska kropp till att orka. Du är en helhet och du hänger ihop. Mitt holistiska perspektiv erbjuder dig en helhetsterapeutisk lösning som sjukvården idag tyvärr inte tillhandahåller. 

Hälsoterapi handlar om en inre resa. En resa, där ditt lyssnande är ”farkosten” som du färdas med hjälp av. Det handlar om att lyssna inåt för att kunna stråla utåt. Du bär alla svaren inom dig! klyschigt? Ja kanske, men så sant. Jag har bevittnat det så många gånger, hur människor och inte minst jag själv kommit till livsomvälvande insikter. 

Du är unik, du och bara du bär på ditt alldeles egna och unika livssystem. Din kropp är full av information, minnen, processer som bara du upplevt på bara ditt sätt. Mitt uppdrag är att synliggöra detta för dig, synliggöra samband, konsekvenser och din förmåga till att påverka, skapa och omskapa din situation. 

Hälsoterapi är till för alla som vill leva, lite till och lite mer, för alla som unnar sig livet. Det är en fysisk terapiform som ser till dina fysiska behov, en psykisk, som handlar om att höja din medvetenhet och demonstrera dina gamla mönster och spår, samtidigt som det i allra högsta grad också är en existensiell terapiform som ser till din innersta essens. Vem är du och vart är just du på väg i livet? 

Fortsätt att följa mig här på bloggen för att ta del av tips, tankar, idéer, forskning, övningar, information om företagandet och mycket mer. 

Kommentera, kontakta mig, fråga! Jag ser framemot att få ta del av dina tankar och synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *